Bruidssuite Hoorn Centrum

BIJZONDER ROMANTISCH

Ga je trouwen? Breng je huwelijksnacht door in de luxe bruidssuite in Heavens Hotel. Of je nu wel of niet in een kerk bent getrouwd, overnachten in de kerk onder de Hoornse Hemel is bijzonder en romantisch. Geniet samen van een bruidssuite in Hoorn centrum in de voormalige Grote Kerk direct in het historische stadshart. Een unieke plek om de liefde te vieren. Voor een hemels verblijf in hogere sferen. Dat is precies waar je aan toe bent na deze feestelijke dag.

Trouwen in Hoorn

Klassieke bruidssuite

De bruidssuite is met 35 m2de grootste kamer in Heavens Hotel. Het rijke moderne design gaat hand in hand met karakteristieke elementen van de kerk die in het interieur zijn verwerkt. Warme kleuren, zachte materialen, pilaren, boogvormige kozijnen en paneeldeuren, hoge kerkramen en glas-in-lood. Natuurlijk met groot bad en hemelbed.

Op avontuur in Hoorn

Na de eerste hemelse huwelijksnacht staat een heerlijk ontbijt voor jullie klaar in restaurant The Saint. Daarna ligt Hoorn aan jullie voeten voor een ontdekkingstocht. Wandel door de pittoreske straten van de historische binnenstad, bezoek de gezellige zaterdagmarkt, de woensdagmarkten in de zomermaanden, de musea, het stadsstrand en de vele winkels. Al uitgecheckt? Natuurlijk kun je ook later op de dag weer terecht bij restaurant The Saint voor lunch, diner en een toast op jullie leven samen. We zien jullie graag weer terug.

Bruiloft vieren in Heavens Hotel in Hoorn

Ook je trouwfeest kun je vieren bij restaurant The Saint in Heavens Hotel Hoorn. De huwelijksvoltrekking met de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, de receptie, het huwelijksdiner en/of het trouwfeest. Wij regelen het  graag tot in de puntjes. Van welkomstdrankje en bruidstaart tot diner of buffet. Van openingsdans tot slotakkoord. Komen je gasten van ver? Ook zij kunnen blijven overnachten in onze 43 hotelkamers. Niet in de bruidssuite natuurlijk, die is exclusief voor het bruidspaar.