Bruiloft

DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN VIER JE BIJ ONS!


Na een succesvolle eerste editie van onze Wedding Experience, brengen wij jullie graag op de hoogte van onze volgende editie!
Op 8 maart zullen wij een tweede editie van deze geweldige avond houden. 
 
Kom inspiratie opdoen wat betreft mogelijkheden van trouwen/dineren/feesten bij the Saint en bij Het Geheim van Hoorn en kom in contact met leveranciers van trouwjurken, trouwringen, herenmode, fotografie, bruidstaart, muziek, haar & make-up en styling. Een heerlijke ongedwongen ambiance om alvast even helemaal in de sfeer te komen.
 
 
 
Graag zien we je dan!
Het organiseren van jullie huwelijksdag vergt veel tijd. Locaties selecteren en verkennen, keuzes maken over de culinaire invulling en beslissingen maken over entertainment. Allemaal elementen die overwogen en beslist moeten worden. Niet op de dag zelf, maar ruimschoots van tevoren. Heavens Hotel Hoorn heeft alles om van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken. Heavens Hotel Hoorn biedt alles onder één dak en is perfect voor een sfeervolle receptie tot verrassend diner of van een spetterende feestavond tot romantische huwelijksnacht. Zelfs de wettelijke huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de kerk. Interesse? Vul het contactformulier in en laat u inspireren door ons Meetings & Events team. Zij adviseren jullie graag over de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.