Bruiloft in het Huys aan 't Gouw

de ideale locaties voor een onvergetelijke dag

Trouwen in Hoorn

Op een idyllische plek, in het centrum van de historische stad Hoorn, ligt Huys aan ’t Gouw. Een prachtig 17e-eeuws pand met een weelderige stadstuin. Je kunt hier trouwen in een sprookjesachtige omgeving waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Zoek jij de mooiste trouwlocatie van Nederland? Dan heb je die nu gevonden, hier in het centrum van Hoorn. 

Monumentaal pand

Het 17e-eeuwse pand in het centrum van Hoorn werd ooit bewoond door een stadsarts en zijn overspannen vrouw. Wandelen was haar therapie. In plaats van door de mooie stad Hoorn te wandelen, kocht de arts alle tuinen van de omliggende panden op en legden een pad in de vorm van een lemniscaat aan. Voor de vrouw werd dit het pad naar herstel. Dit monumentale pand is nu Huys aan ’t Gouw, onderdeel van Heavens Hotel & The Saint Food & Wine in de Grote Kerk van Hoorn. Huys aan ’t Gouw en haar mooie stadstuin is absoluut de mooiste trouwlocatie van Nederland.

Vier de liefde in idyllische stadstuin 

De prachtige grote tuin van Huys aan ’t Gouw is het perfecte decor voor jullie bruiloft. De locatie is de gehele dag exclusief tot jullie beschikking. Trouwen, proosten, dineren, foto’s maken, feesten en eventueel overnachten in een intieme setting. Jullie hele trouwdag tot in de puntjes verzorgd op deze locatie in hartje Hoorn. Geef elkaar het ja-woord en ontvang je gasten op deze mooie unieke locatie in Nederland. 

Jullie trouwdag in een notendop 

Hoe ziet een bruiloft in Huys aan ’t Gouw eruit? Uiteraard bepalen jullie hoe de dag zal verlopen. Om je een indruk te geven, schetsen wij in grote lijnen hoe een bruiloft op deze mooie locatie in Hoorn eruit kan zien. 

De gasten worden – met een glaasje bubbels in de hand  – naar hun stoel in de tuin begeleid. Vanuit de bruidssuite loopt de bruid de stadstuin in waar de bruidegom op haar wacht. De ceremonie kan beginnen! 

Jullie zijn getrouwd, gefeliciteerd! Daar moet op getoost worden. Is er taart, dan is dit het moment om die aan te snijden. We serveren tijdens de receptie drankjes en bijvoorbeeld belegde crostini’s en warm bittergarnituur, van alles is hier mogelijk!

Tijd om aan tafel te gaan. In de stadstuin staan prachtige gedekte tafels voor het diner. In overleg met jullie is er een driegangenmenu samengesteld waar jullie met jullie gasten van genieten. Bij slecht weer zijn onze prachtige royale kamers een alternatief voor de tuinactiviteiten.

Het feest wordt verzorgd in de feestzaal van The Saint in Heavens Hotel – 2 minuten lopen van de trouwlocatie Huys aan ’t Gouw. Open de dansvloer met een dans van jullie samen en het feest kan beginnen.  

Logeren op trouwlocatie in Hoorn

De huwelijksnacht kunnen jullie, als kersvers bruidspaar, doorbrengen in de bruidssuite Het Zomerhuis, in Huys aan ’t Gouw. Hier genieten jullie samen van alle indrukken van jullie mooiste dag. Komen jullie gasten van ver? Heavens Hotel heeft 43 prachtige designkamers waar jullie gasten hemels kunnen overnachten. 

INFORMATIE AANVRAGEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.