The Saint Food & Wine

RESTAURANT IN HET GASTVRIJE HART VAN HOORN

The Saint Food & Wine is een gastvrije plek voor levensgenieters. Waar we herinneringen maken, met en voor jou. Het restaurant en de bar bevinden zich op de begane grond van het Heavens Hotel, in de monumentale Grote Kerk. Karakteristieke kenmerken van het gebouw zijn verwerkt in het moderne en knusse decor. Vol nisjes, togen en grote ramen. Geniet van culinaire luxe op een historische plek. Van een borrel in onze bar, kopje koffie op ons terras, lunch of diner. Onze feest- of congreszaal naast het restaurant biedt ruimte aan een gezelschap tot 150 personen. Zeer geschikt voor feesten, partijen, netwerkborrels en vergaderingen.

Koken in de kerk

De koks van The Saint koken volgens de Franse keuken, maar dan met een moderne twist. Culinaire luxe met een West-Friese touch. We werken zoveel mogelijk met verse, seizoensgebonden producten van lokale ondernemers.  Je proeft de regio en de pure smaken van het seizoen. Onze keukenbrigade verrast je graag met stijlvolle gerechten, zowel van de kleine als de grote menukaart.

WIJ SERVEREN OP DE VOLGENDE TIJDEN:

Ontbijt: 7.00 – 10.00 uur

Weekend: 8.00 – 11.00 uur

Lunch: 12.00 – 16.00 uur

High Wine/ Cocktail: 15.00 – 17.00 uur

(op reservering)

Diner: 18.00 – 22.00 uur

Bieren en wijnen

Genieten van de mooie dingen in het leven, daar zijn we bij The Saint fan van. Gezelligheid in je glas en gastronomie op je bord. Liefhebbers van het bourgondische leven, halen bij ons hun hart op. Wijnliefhebbers genieten van onze zorgvuldig gekozen wijn-spijscombinaties. De wijnen zijn zorgvuldig geproefd en gekozen bij kleine wijnhuizen in Frankrijk, Spanje en Italië. Liever een biertje? Ook onze bieren zijn ambachtelijk gemaakt. De nauwe samenwerking met lokale ondernemers zorgt voor verse ingrediënten in onze seizoensgebonden gerechten. Geteeld, geoogst, gebrouwen en bereid met respect voor de natuur. En voor jou. Wanneer jij je op je gemak voelt, heerlijk geniet van de avond én met een fijn voldaan gevoel naar huis gaat, hebben wij ons doel behaald.

High Wine & Cocktail

High Wine: Je kunt samen met vrienden iedere dag van 15.00 tot 17.00 u. genieten van een gezellige ‘High Wine’. Je krijgt dan 4 glazen wijn (Spumante – witte wijn – rode wijn – dessertwijn) met 4 bijpassende gerechtjes a € 37,50. Reserveren is wel een must en kan via de Formitable-app rechtsonder in beeld.

High Cocktail:

Dit arrangement kan iedere dag van 15.00 to 17.00 u en vanaf 21.00 gereserveerd worden en je krijgt dan 3 cocktails met bijpassende gerechtjes a € 37,50.

Trouwfeest in kerk

Vieren en delen

Ben je jarig, ga je trouwen of vier je een jubileum? Wat je ook te vieren hebt, bij The Saint is het feest! Samen met jou maken we van iedere gelegenheid een bijzondere ervaring. Wij verzorgen jouw private dining, feest of bijeenkomst graag tot in detail. Van de aankleding tot de muziek. Van het welkomstdrankje tot aan het dessert. Natuurlijk bestaat het leven niet alleen uit leuke dingen. Ook op verdrietige momenten zijn wij er voor je. Voor een samenzijn bij een uitvaart of een herdenking nemen we graag een stukje zorg uit handen.