Slapen en dineren in Hoorn

WAKKER WORDEN IN HET HART VAN DE STAD

Eten en overnachten op één bijzondere plek, doe je in De Grote Kerk in Hoorn waar restaurant The Saint en Hotel Heavens samen het leien dak delen. In 2022 is de kerk volledig verbouwd tot hotel met restaurant en feestzaal. Ben je op zoek naar een uniek verblijf in een bijzondere accommodatie in Nederland, vlakbij het IJsselmeer? Dan wordt dit jouw super trip. 

Een hotel en restaurant in de kerk. Je vindt ze in Hoorn. Voor heilige nachten in hemelse sferen. 43 kamers waaronder een bruidssuite combineren moderne luxe met karakteristieke elementen van de kerk uit 1883. De vijf kamertypes hebben ieder een eigentijdse uitstraling en staan garant voor een rijk verblijf. Ook toegankelijk voor een wat kleinere portemonnee. Kijk maar eens bij onze specials en arrangementen.

Bij een overnachting hoort een ontbijt. Die nuttig je in ons restaurant op de begane grond en boek je meteen bij je overnachting. Genieten van een lunch, borrel, high wine, high tea of diner? Ook dat kan in het restaurant en op het terras van restaurant The Saint. Niet voor heiligen, maar voor levensgenieters.

Uitgeslapen? Het West-Friese Hoorn biedt volop vermaak. Als historische binnenstad met VOC-verleden, winkelstad, museumstad, havenstad en watersportgebied. In Hoorn zul je je geen moment vervelen.