Overnachten In Centrum Hoorn

KLASSIEK EN COMFORTABEL

Romantisch en bijzonder overnachten in Noord-Holland? Plan een bezoek aan Hoorn,  de historische VOC-stad aan het Markermeer en logeer onder de Hoornse hemel in Hotel Heavens. Het hotel dat is gevestigd in De Grote Kerk op het Kerkplein in Hoorn.

In Hotel Heavens logeer je in de volledig gerenoveerde monumentale Grote Kerk in het hart van de West-Friese stad. Het hotel in Hoorn combineert modern design met klassieke elementen die zijn verwerkt in het interieur van de hotelkamers en de bruidssuite. Op de begane grond geniet je van de ochtend tot de avond van de hemelse smaken van restaurant The Saint. Slapen en eten in de kerk krijgt een geheel eigentijdse dimensie.

De stad heeft zes havens met voldoende ligplaatsen voor recreanten. Het stadsstrand is bij uitstek geschikt voor watersporters. In de authentieke winkelstad vind je meer dan 450 winkels wat Hoorn zeer geschikt maakt voor een dagje shoppen. Liefhebbers van cultuur kunnen terecht bij diverse musea zoals het Westfries Museum, Museum van de Twintigste Eeuw en Museumstoomtram, theaters en een bioscoop. Buiten op straat vind je beelden van beroemde mensen zoals Jan Pieterszoon Coen en de Scheepsjongens van de Bontekoe. De talloze cafés in de pittoreske straten van de binnenstad maken het Hoornse avontuur compleet.