Frequently Asked Questions

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur en uitchecken is om 11:00 uur.

Het ontbijt is doordeweeks beschikbaar van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 11:00 uur.

We hebben een snel en open wifi-netwerk beschikbaar voor al onze gasten.

We bieden vroege check-in en late check-out op basis van onze beschikbaarheid. De meerprijs is €25,00 voor zowel vroege check-in als late check-out.

We hebben een bagageruimte voor onze hotelgasten waar je jouw bagage bij ons kunt stallen en zorgeloos kunt genieten van de rest van uw dag in Hoorn.

Bij de vooringang is er een lift die naar de tweede verdieping gaat. Via een trap is de derde verdieping bereikbaar.

.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel, met uitzondering van geleidehonden.

Er zijn openbare parkeerplaatsen in de buurt in parkeergarage Het Jeudje of openbare parkeerplaats Het Transferium.

Wij zijn een rookvrij hotel, binnen roken is niet toegestaan. Wij hebben een aangewezen rookruimte buiten voor het hotel. Roken in het hotel resulteert in een boete van €100,-.

Je kunt bij ons reserveren via onze website, of door contact met ons op te nemen: 072-740 0012 stuur gerust een email naar: info@heavenshotelhoorn.com

Het hotel is geopend voor gasten van alle leeftijden. Houd er echter rekening mee dat minderjarige hotelgasten geacht worden vergezeld te zijn door een volwassene. Om een boeking of reservering te kunnen maken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

We bieden plaats aan 1 tot 4 volwassenen per hotelkamer, afhankelijk van het kamertype. Neem contact met ons op om de perfecte kamer voor je te vinden!

We bieden momenteel meerdere arrangementen aan zoals een bruidsarrangement, romantisch arrangement en verjaardag arrangement. We zijn echter van plan om in de toekomst meer pakketten toe te voegen! Houd onze site in de gaten voor meer informatie; Heavens Hotel Hoorn Indien er speciale evenementen plaatsvinden zal dit altijd via onze site worden gecommuniceerd.

Het is mogelijk om een dagkamer te reserveren op basis van beschikbaarheid, neem voor meer informatie contact met ons op via info@heavenshotelhoorn.com.

Je kunt bij ons reserveren door een e-mail te sturen naar: events@heavenshotelhoorn.com en aan te geven dat je een groepsreservering wilt maken.

Momenteel bieden wij zowel cadeaubonnen aan voor het Hotel, als voor ons Restaurant The Saint. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via onze website, en bij de front-office van het hotel en de bar van restaurant The Saint.

Heavens Hotel Hoorn hanteert een borg van €100,- per kamer, per nacht. De borg dient bij de check-in afgegeven te worden doormiddel van een credit kaart autorisatie of het noteren van IBAN-gegevens op het registratieformulier. De autorisatie op de credit kaart wordt automatisch geannuleerd na enkele dagen.

.

Wij accepteren IBAN, Mastercard, Visa en pinpas.

Onze Business Rooms en Suites zijn ruim genoeg om een extra bed op de kamer te plaatsen. Een extra bed kan worden geplaatst voor een meerprijs van €35,- per kamer, per nacht.

Onze hotelkamers beschikken over ieder hun eigen klimaatregelaar  

Alle hotelkamers beschikken over een strijkplank en strijkijzer. voorzieningen voorzien.

Alle hotelkamers zijn voorzien van een kluisje.

Als je een verzoek heeft voor een bepaald bedtype vermeldt dit dan in jouw reservering. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw voorkeur te voldoen. Houd je er rekening mee dat wij het niet kunnen garanderen

Je hotelkamer kan dagelijks schoongemaakt worden. Als je geen tussentijdse schoonmaak wenst dien je onze unieke Hotel For Trees deurhanger buiten je kamer te hangen.

Hotel For Trees is een organisatie die zich inzet voor bebossingsprojecten in binnen- en buitenland. Zodra je ervoor kiest je kamerschoonmaak over te slaan dan zal Hotel For Trees daarvoor een nieuwe boom planten.

Al ons beddengoed is hypoallergeen

Je kunt hier via onze site reserveren; Restaurant The Saint Food & Wine  

Je kunt dit doen door ons te mailen op e-mailadres; events@heavenshotelhoorn.com