Weekendje Weg Hoorn

GEZELLIG en veelzijdig

Weekendje weg? Overnacht in Hotel Heavens, gesitueerd in de gerenoveerde Grote Kerk in Hoorn. Een unieke accommodatie voor jouw weekendverblijf of vakantie. De historische stad ademt nog de sfeer van de Gouden Eeuw. Slapen in de kerk brengt je terug naar tijden van weleer, maar met eigentijdse luxe.  Toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Hotel Heavens opende in juni 2022 na een grote verbouwing. 43 hotelkamers inclusief een bruidssuite werden gerealiseerd in de authentieke schil van de kerk uit 1883. Ook in de hotelkamers en in restaurant The Saint op de begane grond zijn klassieke elementen bewaard gebleven. Logeren in dit hotel in West-Friesland garandeert een bijzonder verblijf  in een bijzonder hotel in Nederland.

Omgeving Hoorn

Hoorns hotel met karakter

Het aparte hotel in Hoorn combineert een rijk design van kleuren en materialen met karakteristieke onderdelen van de kerk. Denk aan de kerkramen, pilaren, bogen in panelen en kozijnen en het glas-in-lood. Op de begane grond en op het grote buitenterras geniet je van de hemelse smaken van restaurant The Saint.

Met de boot of de trein van en naar Hoorn

De havenstad bereik je eenvoudig met de boot, trein of auto. Het station heeft een uitstekende treinverbinding met onder andere Enkhuizen, Zaandam en Amsterdam. Op het strand aan het Markermeer waai je heerlijk even uit. Voor liefhebbers van watersporten zoals kitesurfen en zeilen is het een Walhalla.

Hoorn winkelstad en cultuurstad

De stad Hoorn herbergt diverse winkels, monumenten, musea, tentoonstellingen, galerieën en ateliers. Ook een wandeling door de historische Hoornse binnenstad is een culturele beleving. In Schouwburg Het Park en Theater het Pakhuis geniet je van muziek en toneel en bij Cinema Oostereiland ga je naar de film.

Genoeg te beleven voor een bijzonder weekend in Hotel Heavens, het meest speciale hotel van Nederland.