Zakelijke meeting Hoorn

OF IETS TE VIEREN?

Vergaderen, netwerken, presenteren, brainstormen, teambuilden of een bedrijfsjubileum vieren? Het kan allemaal bij restaurant The Saint in Hoorn. Boek een tafel voor je medewerkers en relaties of organiseer jouw bedrijfsevenement of meeting in de zaal voor maximaal 200 gasten. 

Op een centraal gelegen locatie in het hart van West-Friesland vind je een unieke locatie voor een bedrijfsevenement. Op het Kerkplein in Hoorn staat De Grote Kerk, volledig verbouwd tot hotel en restaurant met zaal. De zaal heeft een aparte ingang waardoor je geen last hebt van hotelgasten en bezoekers van restaurant en bar. De buitenkant van deze historische kerk uit 1883 is behouden gebleven als ook karakteristieke elementen die in het interieur zijn verwerkt. Een plek die zal inspireren en motiveren.

Neemt een collega afscheid of heeft het bedrijf iets groots te vieren? In de congres- en feestzaal mét gezellige bar bouw je een memorabel feest. Ook zeer geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Alle moderne technieken zoals een LED scherm en geluidsinstallatie. Onze keukenbrigade zorgt voor de catering, onze eventmanager denkt graag mee over aankleding, programma en entertainment.

Wordt het laat? Laat de gasten overnachten in Heavens Hotel boven The Saint. De stad Hoorn biedt veel mogelijkheden om er een compleet teambuildingsuitje van te maken. Ook bij de invulling van het dagprogramma ondersteunen we graag.

INFORMATIE AANVRAGEN

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.