Evenementen agenda

beleef elk moment van plezier

Verken een breed scala aan evenementen die onze locatie tot leven brengen. Van culinaire diner avonden tot spetterende festiviteiten – blijf op de hoogte van wat je te wachten staat!

28 FEB | TROUWBEURS

Bij deze trouwbeurs bij The Saint Food & Wine verwelkomen we je in een wereld waar je diverse trouwstijlen ontdekt: vintage, rustiek, industrieel, elegant, bohemian, en traditioneel. Onze ontspannen sfeer biedt aanstaande bruidsparen de kans om rustig ideeën op te doen en in contact te komen met gepassioneerde trouwspecialisten, zonder druk om direct iets af te nemen. Hier vind je inspiratie voor jullie grote dag.

Vrije inloop vanaf 18.00 tot 21.00

08 MRT| THE SAINT ESCAPE DINER SPEL

Betreed een wereld vol mysterie en spanning tijdens The Saint’s Escape Dinerspel, in samenwerking met Westfriese Uitjes. Terwijl je geniet van een verrukkelijk driegangenmenu, daagt dit unieke evenement jouw team uit om de moordenaar van lokale crimineel Harry H. te ontmaskeren. Codes, puzzels en raadsels leiden naar een kluis waarin de naam van de dader verborgen ligt. Weet jouw team de kluis als eerste te openen en het mysterie te ontrafelen?

Word de Hercule Poirot of Miss Marple van de avond en beleef een onvergetelijke mix van intriges, spanning en culinaire hoogtepunten!

We verwelkomen je 18.30

Einde evenement 23.00

22 MRT | SINNER FRIDAY FANTASY

Met de veelzijdige muzikant Davy Keys, eerder de bandleider van de grootste Nederlandse topartiesten. Klaar om zijn eigen geluid te laten horen, met niet alleen hits van toen, maar vooral ook van nu. En dit alles in een speciale Valentijnseditie, waarbij hij doet waar hij het allerbeste in is: mensen entertainen en gelukkig maken. Nu ook boekbaar inclusief diner!

We verwelkomen je 20.30-21.00

Einde evenement 01:00

07 APR | HOLY SUNDAY

Zondagmiddag betekent genieten! Bij The Saint Food & Wine verwelkomen we je graag voor een unieke ervaring. 

Laat je verrassen door de fantastische Sam van Dalen, die live zal optreden terwijl jij geniet van onze shared dining. Verwen jezelf met heerlijk eten en drinken in goed gezelschap, om jouw zondag tot een onvergetelijke dag te maken, omringd door vrienden en familie

We verwelkomen je 13.00

Einde evenement 17.00

26 APR | HOLLANDSE AVOND

Beleef de ultieme Hollandse Avond in The Saint op koningsnacht 26 april! Geniet van spetterende optredens door de geweldige artiesten Peter Beense, Danny Froger en Henk Dissel terwijl we samen proosten op onze Koning!  Mis deze sensationele viering niet! Koop nu je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol Nederlandse hits en feestelijk sfeertje! 👑

We verwelkomen je 19.00 -19.30

Einde evenement 00.30

06 OKT | HOLY SUNDAY

Zondagmiddag betekent genieten! Bij The Saint Food & Wine verwelkomen we je graag voor een unieke ervaring. 

Laat je verrassen door de fantastische Paula Leek, die live zal optreden terwijl jij geniet van onze shared dining. Verwen jezelf met heerlijk eten en drinken in goed gezelschap, om jouw zondag tot een onvergetelijke dag te maken, omringd door vrienden en familie

We verwelkomen je 13.00

Einde evenement 17.00

Tickets nog niet beschikbaar