Partner Highlights

Onvergetelijke momenten, Speciaal Voor Jou

Onze voorkeur partners zorgen voor een ervaring die jouw evenement onvergetelijk maken! Een garantie voor plezier, opwinding en unieke evenementen

Amuse Weekender

Als exclusieve hotelpartner van de Amuse Weekender biedt Hotel Heavens een pakket aan incl. AmuseWeekender tickets, hotelovernachting in een Deluxe kamer + ontbijt. Dit pakket is beschikbaar op de volgende data:

1 juni – 2 juni: geniet op zaterdag 1 juni van de Amuse Weekender en verblijf hierna in Heavens hotel, op zondag 2 juni ontvangt u inclusief een ontbijt. 

2 juni – 3 juni: geniet op zondag 2 juni van de Amuse Weekender en verblijf hierna in Heavens hotel, op maandag 3 juni ontvangt u inclusief een ontbijt.

Deze tickets zijn beschikbaar vanaf 1 januari 00:00 uur via de website van AmuseTour.

Funkey Team Building

Dompel jezelf onder in een wereld van teambuilding avonturen met Funkey, dé ultieme partner als het aankomt op het versterken van teamgeest. Wij zijn de brug tussen zorgvuldig gekozen aanbieders van teambuilding activiteiten en jouw bedrijf, vereniging of groep die op zoek is naar een onvergetelijk teamevenement. Ontdek samen de perfecte activiteiten om jullie band te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren!

Miyos Hoorn
Cosmetics & Workshops

Moeder-dochter bedrijf MIYOS, is al ruim 12 jaar een vast begrip in Hoorn, dat gespecialiseerd is in kleuranalyse, stijladvies en visagie. Hun sfeervolle salon biedt compleet verzorgde workshops aan, waar ze werken met hun eigen 100% vegan make-uplijn, MIYOS COSMETICS. Deze producten zijn op natuurlijke & minerale basis, perfect voor gevoelige huid en huidproblemen. Loop gerust binnen voor een kort make-upadvies of om unieke accessoires te shoppen! Speciaal voor ‘Heavens Hotel’ kun je bij hen een compleet make-upadvies boeken voor €45,- en ontvang je €25,- retour om te besteden aan MIYOS COSMETICS-producten. Ontdek deze ervaring in hun salon op Nieuwsteeg 20a!

Westfriese Uitjes

Westfriese Uitjes is in West-Friesland en omstreken al jaren een begrip. Of je nou een bedrijfsuitje zoekt, of met je vrienden of familie een leuke avond wilt doorbrengen, bij Westfriese Uitjes ben je aan het juiste adres! Van GPS-spellen tot Highland Games, van een rally tot een muziekquiz, van een creatieve workshop tot een stadswandeling, van een vrijgezellenuitje tot Oudhollandse Spellen, van een dansworkshop tot een Escape Room, dit alles en nog veel meer vind je bij Westfriese Uitjes.