Heavens voor families

FAMILY SUITE - SAMEN GENIETEN

Onze exclusieve Familie Suite is ontworpen voor het hele gezin.. Met een ruime indeling en sfeervolle inrichting biedt de suite voldoende ruimte voor alle familieleden. De ouders kunnen ontspannen in de verfijnde slaapkamer, terwijl de kinderen hun eigen avontuurlijke slaapruimte hebben. De suite is uitgerust met moderne voorzieningen en geeft een blik op de prachtige glas-in-lood elementen. Hier kunnen gezinnen samen heerlijk overnachten en herinneringen maken.

TWO BEDROOM SUITE – RUIMTE VOOR IEDEREEN

Onze Two Bedroom Suites zijn perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte en comfort.  Met twee aparte slaapkamers is er volop ruimte om samen te relaxen en tijd door te brengen.

Profiteer van alle gemakken die ons hotel te bieden heeft, zoals ons uitstekende restaurant The Saint en de luxueuze voorzieningen. De Two Bedroom Suites zijn bij uitstek de optie voor gezinnen die samen willen zijn en toch hun eigen privéruimte willen behouden.

Geniet van culinaire gerechten bereid met lokale ingrediënten en internationale invloeden, terwijl onze kindvriendelijke menu’s zelfs de meest kieskeurige eters verrassen. Trakteer jouw gezin op een onvergetelijke ervaring in Heavens Hotel Hoorn. Boek vandaag nog en ontdek onze speciaal ontworpen accommodaties en faciliteiten voor gezinnen.