Nieuwsbrief

Lente pracht in Heavens

De lente brengt ons tal seizoensgebonden festiviteiten terwijl we kunnen genieten van de veranderingen in de natuur en de zon op ons gezicht. Terwijl de lentebloeiers zich ontpoppen, nadert ook Pasen snel. Het is een tijd van samenzijn, waarbij we genieten van de hernieuwde energie en frisheid die de lente met zich meebrengt

Paasbrunch in Heavens

Pasen is een goed moment om mooie nieuwe herinneringen te maken. Daar dragen wij graag aan bij met een heerlijk Paasbrunch in The Saint waar culinaire hoogstandjes en gezelligheid samenkomen. Overnacht in een van de luxe kamers en bij aankomst wacht er een heerlijke paas verassing op je. Wij verwelkomen je graag op 31 maart of 1 april.

Lentekriebels

Aan het einde van de koude wintermaanden brengt iedere
zonnestraal het lentegevoel meer naar boven. Zoals de natuur
uit z’n schulp kruipt, doen wij mensen dat ook.

Vanaf 20 maart tot en met 21 juni kun je bij Heavens de lente vieren.
In de schilderachtige havenstad Hoorn komt de lente met kleuren en geuren tot leven. Dicht gelegen aan de oevers van het Markermeer kun je deze charmante stad ontdekken met het Lente arrangement.
In dit arrangement geniet je van een culinair driegangendiner
met de frisse en verse smaken van het seizoen en de lokale
ingrediënten die de regio te bieden heeft met een heerlijk welkomstdrankje in The Saint.

Vergaderen in Hoorn

Op zoek naar een uniek en bijzondere locatie voor je vergadering, bijeenkomst, training of brainstormsessie waarbij je ook kunt lunchen, dineren en een feestavond kan organiseren? Dat is allemaal mogelijk bij Heavens Hotel in Hoorn met de prachtige kerkelijke elementen en de bijzondere sfeer van de Grote Kerk om je heen, is jouw dag een ware bron van inspiratie! Er zijn verschillende mogelijkheden qua ruimtes en programma’s die op maat worden gemaakt. Vraag gerust naar de mogelijkheden; we helpen je graag verder!

Contacteer ons

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons hotel en je een onvergetelijke lentebeleving te bezorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het boeken. Ben je op zoek naar uitgebreide informatie over onze historische stad? Klik op deze link om meer te lezen over Hoorn en omgeving.